COVID-19 informatie

COVID-19 en jouw opleiding

In de studiegids vind je informatie over het onderwijsprogramma van je opleiding, de beroepspraktijkvorming (BPV) en je examens. Het is mogelijk dat iets verandert in de lessen of de examens. Het onderwijsteam informeert jou zo snel en goed mogelijk. Grote aanpassingen kun je terugvinden in het document “Addendum n.a.v. COVID-19”. De aanpassingen gelden alleen voor jou als je nog in opleiding bent bij het Deltion College. Voor vragen kun je altijd terecht bij je (studie)loopbaanbegeleider.

Mondkapjes verplicht!

I.v.m. aangepast beleid en dringend advies van het kabinet en op verzoek van studenten, de studentenraad, ouders en medewerkers, geeft het Deltion College gehoor aan dit advies. Vanaf 5 oktober 2020 is voor iedere student en medewerker verplicht om een mondkapje te dragen in alle “openbare” ruimtes van het Deltion College!

Wat houdt dit precies in? 
Je draagt overal bij Deltion een mondkapje. Alleen binnen de leslokalen en kantoorruimtes – waar alles is ingericht op de anderhalve meter afstandsnorm – is het mondkapje niet verplicht. Dus als je binnenkomt bij Deltion heb je je mondkapje op, totdat je in je leslokaal zit. Daar mag je het mondkapje afzetten. Zit je les erop? Zet dan je mondkapje weer op voordat je het leslokaal verlaat.   

Veiligheid voorop 
Deze extra maatregel zetten wij in omdat wij als het Deltion College de veiligheid van onze studenten en medewerkers vooropstellen. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat jij als student toch lessen op onze campus kunt blijven volgen. Ook bij Deltion 

Veilig op school, dat regelen we samen! 

Corona Beslisboom Deltion College

Wanneer blijf je thuis en wanneer ben je welkom op Deltion? Vind jij het lastig om daar zelf een goede keuze in te maken? Je bent niet de enige. Deltion heeft hiervoor een Corona Beslisboom voor gemaakt. Heb je klachten of hebben je huisgenoten klachten? Check de beslisboom om te kijken wat jij moet doen.

Corona_beslis_STUDENTEN_sept-20

Veilig op school, dat regelen we samen!

Wat heerlijk! De vakantie is in zicht. Tijd om te genieten van de zon en de zomer na een aantal bewogen corona-maanden. Bij Deltion/ICT-Flex zijn we al weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. We kijken er naar uit om je in augustus (weer) op onze campus te ontmoeten! Want dan vinden er weer lessen plaats op school. Kom je naar Deltion? In de animatie hieronder leggen we uit waar je rekening mee moet houden. Samen houden we Deltion veilig en gezond!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken