Diploma aanvraag en uitreiking

Het einde van het schooljaar is al weer in zicht. Nog slechts een paar weken. Zoals elk jaar, hebben we op het einde van het schooljaar nog een grote drive-in diploma-uitreiking. Deze vindt plaats op vrijdag 9 juli 2021 aanvang 14:00

Ben jij bijna klaar met je opleiding én wil je mee met de grote uitreiking (Drive-in uitreiking!!), zorg er dan voor dat je voor 11 juni 2021 alles compleet hebt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jouw BPV verslagen (inclusief beoordelingen), Keuzedelen, Loopbaan & Burgerschap. En ook natuurlijk dat je alle examens hebt behaald en/of gemaakt (Ned, Eng, Rek, Proeve van Bekwaamheid).

Als je denkt dit allemaal af te (kunnen) hebben, neem dan zo snel mogelijk contact op met je SLB-er en geef dit aan. Dan kunnen wij het dossier in orde maken.

Mocht het niet lukken om alles voor die tijd af te krijgen, maar je wilt wel diplomeren (zonder drive-in uitreiking)? Dan heb je tot en met vrijdag 25 juni om alles af te ronden en in te leveren. Anders komt het diploma na de zomervakantie.