Engels Niveau 3

Alle studenten krijgen het vak Engels. Om te beginnen start je bij Engels met een instap toets. Daarmee wordt bepaald op wat voor niveau je met Engels bent. Daarna ga je met het boek aan de slag. Op je takenkaart staat precies welke hoofdstukken je precies moet doen.

Als je wilt inschrijven en de dag staat er niet bij betekent dit dat het lesmoment vol zit. Dan kun je dus voor de eerstvolgende beschikbare dag inschrijven.

Op het rooster staat het lesuur ENG. Dat zijn reguliere lessen behalve op weken waarin er examens zijn. Die zie je onder de tab examens. In die weken is er dan geen les maar een examen en deze duurt 2 lesuren!

De examendata vindt je onder het tabblad examens. Je kunt je zelf inschrijven, daarvoor hoef je geen mail meer naar de docent te sturen. je kunt een datum kiezen uit het overzicht en de daarbij behorende datum in de inschrijfmodule en je aanmelden. Denk er wel om dat eer een beperkt aantal plaatsen is voor de examens en vol is vol.

LET OP: het examen lezen en Luisteren staat er niet tussen maar moet je wel doen. Daarvoor kun je je via de mail aanmelden en het examen vind plaats tijdens een reguliere les.

On-line materiaal

Boeken/Licenties

DoorEngels Studentlicentie A2 + B1 +B2 1 jaar

ISBN: 9789006691450

€ 36,00

 

Examenplanning niveau 3

De examens van Engels zijn op gedeeld in 5 onderdelen; De examens Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken en Gesprekken Voeren. De examens lezen en Luisteren worden via het toetssysteem TOA afgenomen. Dit gebeurd digitaal zonder inmenging van een docent. De examens Schrijven, Spreken en Gesprekken voeren worden allemaal door de vakdocent van jouw opleiding afgenomen.

Door het corona is er iets gewijzigde afname. Er kunnen minder studenten per keer aan het examen deelnemen om de veilige afstand te kunnen garanderen. Daardoor zijn niet alle examens op de normale lesdagen te plannen. Daarom moet je nog beter op je planning letten. Denk er ook om dat er in januari en mei PvB’s plaatsvinden. Denk hierom als je examens gaat maken.

Hieronder volgen de verschillende data voor de examens.

Planning examen Lezen en Luisteren niveau 3

Periode examen dag datum tijd
1 lezen woensdag 21 oktober 10.15
1 luisteren woensdag 21 oktober 11.00
2 lezen woensdag 9 december 10.15
2 luisteren woensdag 9 december 11.00
3 lezen woensdag 10 maart 10.15
3 luisteren woensdag 10 maart 11.00
4 lezen woensdag 19 mei 10.15
4 luisteren woensdag 19 mei 11.00

 

Planning Examen Schrijven alle niveaus

Dag Datum Tijd Laatste inschrijfdatum Max aantal studenten: 12
Woensdag 3 februari 10.15 – 11.15 22 januari Vol
Maandag 29 maart 10.15 -11.15 9 maart Vol
Maandag 17 mei 10.15 – 11.15 2 mei Vol
woensdag 9 juni 10.15 – 11.15 28 mei

De examens Schrijven van Engels vinden plaats op het Deltion. Het lokaal ontvang je op een later tijdstip in de mail of via teams. Denk bij het aanmelden aan je studentnummer.

Aanmelden Spreken en Gesprekken Voeren per periode

Periode Datum laatste inschrijving
1 9 oktober
2 6 november
3 16 januari
4 12 maart
5 7 mei

 

De examens Spreken en Gesprekken voeren zullen via Teams plaats vinden. Na inschrijving zal ik een rooster maken en de studenten uitnodigen via een Teams uitnodiging.

Alle aanmeldingen via de mail onder vermelding van je naam, studentnummer, niveau/klas en welke periode je wilt deelnemen. Houd er rekening mee dat de examens voor het grootste deel op vrijdag zullen plaatsvinden.

Docenten

Workshops

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken