Belangrijke mededeling!

Beste student,

Hoe gaat het met je. We hebben nu een week kunnen wennen aan deze vreemde situatie. We gaan niet naar school, maar het is geen vakantie. We hebben nog geen idee hoe lang dit gaat duren. Jullie zijn allemaal benaderd door de vakdocenten. Zij hebben jullie gemaild wat jullie kunnen doen. De docenten zijn ook volgens rooster aanwezig in Teams. Zij geven de lessen, beantwoorden vragen en bespreken gemaakt werk. Kortom alles gaat gewoon door alleen dan online via de mail, Teams of Skype.

Het is ons opgevallen dat een deel van de studenten zich al heel goed aan deze nieuwe vorm van naar school gaan hebben aangepast. Er zijn echter ook studenten waarvan we niets horen, die geen werk inleveren en die niet aanwezig zijn bij de lessen. Natuurlijk is dit deels je eigen verantwoording, maar als alles weer normaal is, zul je je moeten verantwoorden voor je afwezigheid en je voortgang. Wij, als team ICT-Flex, wijzen je erop dat de lessen gewoon volgens de planning doorgaan.  Het zal dus niet zo zijn dat de lessen allemaal herhaald gaan worden als de school weer normaal open gaat. Helaas kunnen de praktijklessen niet doorgaan en is ook toetsing maar zeer beperkt mogelijk.

Wij roepen je daarom op om actief te gaan deelnemen aan de virtuele lessen, werk in te leveren en in te schrijven voor workshops zodat je geen achterstand oploopt. Wij, als team ICT-Flex, zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mocht je vragen hebben, dan zijn de docenten volgens rooster bereikbaar. Uiteraard geldt dit ook voor je SLB. Houd ook de ICT-Flex site en je Deltion mail in de gaten zodat je geen vitale informatie mist.

Veel succes en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Team ICT-Flex