Mondkapjes vanaf 5 oktober 2020 verplicht bij Deltion College

Beste student,  

Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen in het nieuws, is er door het kabinet een dringend advies gegeven om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes. Ook meerdere studenten, de Studentenraad, ouders en medewerkers delen deze mening. Het bestuur van het Deltion College geeft dan ook gehoor aan dit dringende advies. Vanaf maandag 5 oktober is iedere student en medewerker verplicht om een mondkapje te dragen in alle “openbare” ruimtes van het Deltion College.   

Wat houdt dit precies in?  
Je draagt overal bij Deltion een mondkapje. Alleen binnen de leslokalen en kantoorruimtes – waar alles is ingericht op de anderhalve meter afstandsnorm – is het mondkapje niet verplicht. Dus als je binnenkomt bij Deltion heb je je mondkapje op, totdat je in je leslokaal zit. Daar mag je het mondkapje afzetten. Zit je les erop? Zet dan je mondkapje weer op voordat je het leslokaal verlaat.   

Veiligheid voorop  
Deze extra maatregel zetten wij in omdat wij als het Deltion College de veiligheid van onze studenten en medewerkers vooropstellen. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat jij als student toch lessen op onze campus kunt blijven volgen. Ook bij Deltion.  

Veilig op school, dat regelen we samen! 

Met vriendelijke groet, 

Het Deltion College