Software Niveau 2 2SX

IT Projects 1

Software is zoals je al gelezen hebt in studeren bij ICT-flex op inschrijf basis en wordt gegeven in gebouw Groen lokaal 2.067. De aanwezige docent geeft aan het begin van de les uitleg en gaat dan iedereen langs gaat om te helpen of de opdrachten na te kijken.

De opdrachten worden uitgevoerd op school en dienen individueel gemaakt te worden. De oplevering(het laten nakijken) dient in de software-les gedaan te worden. Hierbij vertel je de docent hoe je de opdracht hebt uitgevoerd en wat je hebt bereikt. Aftekenen gebeurt wanneer je de opdracht succesvol hebt afgerond. Dit mag alleen afgetekend worden door de docenten van Software.

In het takenboek staat dit allemaal nog eens nauwkeurig beschreven.

Om de opdrachten te kunnen uitvoeren heb je een computer nodig met minimaal 8GB aan werkgeheugen en VMware Workstation 10.  De aanwezige computers in het softwarelokaal kun je hier voor gebruiken, dan heb je een externe hardeschijf nodig. Je mag ook je eigen laptop gebruiken als hij geschikt is (staat in het takenboek). Als je dus naar de les komt neem je je eigen laptop of een externe hardeschijf mee. En natuurlijk je takenkaart van software. Verder moet je kunnen inloggen bij VMware en Microsoft om de ISO en productcodes te kunnen downloaden. In het lokaal kun je gebruik maken van de kennis en uitleg van de docenten, daarnaast kan je het internet gebruiken voor hulp. De opdrachten die je moet doen staan hieronder;

Workshops

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken