Software Niveau 3/4

IT Projects 1

Software is zoals je al gelezen hebt in studeren bij ICT-flex op basis van inschrijving. Het vak wordt gegeven in gebouw Groen lokaal 2.067. De aanwezige docent geeft aan het begin van de les uitleg en gaat dan bij iedereen langs gaat om te helpen of om de opdrachten na te kijken.

De opdrachten worden uitgevoerd op school en dienen individueel gemaakt te worden. De oplevering (het laten nakijken) dient in de softwareles gedaan te worden. Hierbij vertel je de docent hoe je de opdracht hebt uitgevoerd en wat het resultaat daarvan is. Aftekenen gebeurt wanneer je de opdracht succesvol hebt afgerond. Dit mag alleen afgetekend worden door de docenten van Software.

In het takenboek staat dit allemaal nog eens nauwkeurig beschreven.

On-line materiaal

Om de opdrachten te kunnen uitvoeren heb je een computer nodig met minimaal 8GB aan werkgeheugen en VMware Workstation (voor de Mac gebruikers is er VMware Fusion).  De aanwezige computers in het softwarelokaal kan je ook hiervoor gebruiken, dan heb je wel externe hardeschijf nodig om je gemaakte werk mee te kunnen nemen. Je eigen laptop gebruiken heeft de voorkeur.

Naar de les neem je je eigen laptop of een externe hardeschijf mee. Vergeet je takenkaart van software niet. Verder moet je kunnen inloggen bij VMware(dreamspark) en Microsoft(azure) om de ISO en productcodes te kunnen downloaden. In het lokaal kun je gebruik maken van de kennis en uitleg van de docenten, daarnaast kan je het internet gebruiken voor hulp. De opdrachten die je moet doen staan hieronder;

Neem je externe hardeschijf mee van minstens 320 GB of je laptop !!! En neem je takenkaarten mee!

Workshops

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken