Goed om te weten: SportEC heeft een groot probleem met de beschikbaarheid van sportzalen, waardoor het lastig is om alle sporten en studenten te bedienen. Om de Flex-studenten zoveel mogelijk keuze te bieden, zijn Flex-studenten ingedeeld in periode 3 en 4 van dit cursusjaar (dat is tussen begin februari en begin juli).

Tijdens deze periodes kunnen jullie je inschrijven voor de sporten die elke middag van de week worden aangeboden. Er is dus een ruime keuze. Met sporten bij Sportec verdien je groene vlaggen. Voor je diploma aangevraagd wordt, moet je 15 groene vlaggen hebben.

Om alles te organiseren en uit te leggen aan de ICT Flex-studenten, komt er een sportleraar in week 4 (eind januari 2025) uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat.

Voor ouderejaarsstudenten is er de mogelijkheid om vlaggen in te halen in de inhaalweken. Die worden gepland aan het eind van iedere periode van 10 weken. Informatie daarover verschijnt op tijd op de studentenportal en bij de mededelingen op deze website.