Mijn Deltion

Engels Niveau 2

Lessen Engels

Het vak Engels wordt 1 keer per week aangeboden. De lessen worden klassikaal in vaste groepen gegeven. In de eerste week hoor je in welke groep je zit. Voor Engels hoef je dus niet in te schrijven.

Examen

Het vak Engels wordt gegeven als keuzedeel. De examens zijn op gedeeld in 5 onderdelen; de vaardigheden Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken en Gesprekken Voeren.  De examens lezen en Luisteren worden via het Centraal examen bij Deltion afgenomen. Het examen Schrijven wordt via het toetssysteem TOA afgenomen.

Examens Engels Niveau 2

Het vak Engels wordt gegeven als keuzedeel. De examens zijn op gedeeld in 5 onderdelen; de vaardigheden Lezen, Luisteren, Schrijven, Spreken en Gesprekken Voeren.  De examens lezen en Luisteren worden via het Centraal examen bij Deltion afgenomen. Dit gebeurd digitaal zonder inmenging van een docent. Het examen Schrijven wordt via het toetssysteem TOA afgenomen. De docent meldt je voor beide examens aan. Natuurlijk op verschillende momenten. De examens Spreken en Gesprekken voeren worden door de vakdocent van jouw opleiding afgenomen. Daarvoor zijn speciale momenten.
Denk er ook om dat er in januari en mei PvB’s plaatsvinden. Denk hierom als je examens gaat maken.
Hieronder volgen de verschillende data voor de examens.

Planning
PeriodeWeekDatumOpgeven voorExamen
Periode 4 is het laatste moment voor diplomering in juli!
Docenten
avatar voor
Hans Koopmans
Rooster