Mijn Deltion

Software

Lessen Software

Software is zoals je al gelezen hebt in studeren bij ICT-flex op basis van inschrijven voor de les. De aanwezige docent geeft aan het begin van de les uitleg en gaat dan iedereen langs gaat om te helpen of de opdrachten na te kijken.

De opdrachten worden uitgevoerd op school en moeten individueel gemaakt te worden. De oplevering(het laten nakijken) kan alleen tijdens de softwareles. Je vertelt de docent hoe je de opdracht hebt uitgevoerd en wat je hebt bereikt. Zodra de opdracht succesvol is afgerond, wordt de opdracht afgetekend.  Aftekenen van de opdrachten mag alleen door de docent van Software.

Om de opdrachten te kunnen uitvoeren heb je een computer nodig met minimaal 8GB aan werkgeheugen en VMware Workstation (voor de Mac gebruikers is er VMware Fusion). Zijn er  computers  aanwezig in het lokaal, dan mag je ook deze hiervoor gebruiken. Je hebt dan wel externe harde schijf nodig om je gemaakte werk mee te kunnen nemen. Je eigen laptop gebruiken heeft de voorkeur.

Naar de les neem je je eigen laptop of een externe harde schijf mee. Vergeet je takenkaart van software niet. Verder moet je kunnen inloggen bij VMware(IT Academy) en Microsoft(azure) om de ISO en productcodes te kunnen downloaden. In het lokaal kun je gebruik maken van de kennis en uitleg van de docenten, daarnaast kan je het internet gebruiken voor hulp.

Docenten
avatar voor
John van der Weerd
Rooster